Copywriting - TEXTERS
social media, socialmedia, copywriting, creatief, sociale media, creatief bureau, schrijven, teksten, facebook, instagram
23539
page-template-default,page,page-id-23539,theme-stockholm,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Copywriting

Wij zijn bevlogen schrijvers.
Maar voordat we in de pen kruipen, luisteren we.

Want niemand kent het bedrijf van onze klanten zo goed als onze klanten zelf. We zetten deze kennis om in heldere, krachtige copy die resultaten oplevert.

Wij vinden de woorden die onze klanten zoeken voor:

 • Webteksten
  De website staat. Top. Nu nog vullen met tekst.
  Internetgebruikers scannen pagina’s. Hun ogen vliegen over het scherm en blijven kort hangen bij de meest opvallende dingen. Pas als die interessant lijken, schenken ze aandacht aan de inhoud.
  Wij schrijven originele, pakkende teksten die blijven hangen.
 • Events
  Als het om de marketing van een evenement gaat, zijn maar er weinig tools zo krachtig als social media. Maar hoe pak je dit aan? Je neemt het niet alleen op tegen al die andere berichten, je hebt ook nog eens beperkte ruimte —aantal tekens in een bericht — om te overtuigen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste woorden kiest. Wij zorgen ervoor dat een evenement er uitspringt. “Ja, jij trekt volle zalen”.

 • Social media berichten
  Sommige klanten beheren hun social media liever zelf. Wanneer het hen ontbreekt aan tijd of inspiratie schakelen zij ons in. Wij zetten het gewenste aantal berichten in de concepten van de social media kanalen en indien gewenst plannen wij deze ook in. Let op: goede webcare is minstens zo belangrijk. Het heet immers niet voor niets social media.
 • Blogs
  Wij schrijven over uiteenlopende onderwerpen. Wij duiken in het onderwerp en dompelen ons onder in alles wat er over te weten valt zodat onze klanten altijd goed voor de dag komen.
 • Slogans, taglines etc.
  Een goede slogan raakt mensen. Je bereikt veel met weinig woorden. Achter die paar woorden gaat een hele wereld schuil. Wij noemen het contentmarketing op de vierkante millimeter. Logo’s worden doorgaans geassocieerd met producten, maar niet met de kernwaarden van een bedrijf. Bij het maken van slogans heb je meer speelruimte. Het draait om woorden. Woorden die blijven hangen, woorden die men onthoudt en moeiteloos kunnen ophoesten.
 • Vacatureteksten
  Wij finetunen en verrijken jouw vacaturetekst en toveren het om tot een aantrekkelijk visitekaartje.
  Let op: wij allergisch voor bla bla, want praatjes vullen geen gaatjes en ook geen vacatures.
 • Nieuwsbrieven
  Met ons kunnen onze klanten de inbox-oorlog wél winnen. Wij strijden voor ze als geen ander.
  Wil jij een nieuwsbrief uitbrengen maar weet je niet waar je moet beginnen? Sla je slag.
 • Flyers/brochures
  Mensen kijken gemiddeld maar 3 seconden naar een flyer. De tekst moet dus pakkend zijn om ervoor te zorgen dat deze niet direct in de kattenbak beland. Daarom doen wij ons stinkende best om dit te voorkomen.
 • Voiceover teksten
  Teksten die door ervaren copywriters zijn geschreven herken je direct. Ze zijn vaker interessanter en – laten we eerlijk zijn – ook leuker. 

 

Voor welk doeleinde jij een tekst zoekt, wij verzorgen het graag.

Tot in de puntjes.

 

 

× Psst.. app je even? Vragen? Klik hier.