SOCIAL MEDIA - TEXTERS
social media, socialmedia, copywriting, creatief, sociale media, creatief bureau, schrijven, teksten, facebook, instagram
793
page-template-default,page,page-id-793,theme-stockholm,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SOCIAL MEDIA

Wij bieden 3 opties aan: Social Media Management, Social Session + Social Scan.

 

 1. Social Media Management

Uit naam van onze klanten creëren wij fans op social media. De schoenmaker blijft bij z’n leest dus jij geeft ons de touwtjes in handen. Jij hebt er vervolgens geen omkijken meer naar (nou ja op af en toe wat goedkeuren en liken na dan). Met onze inzet zorgen wij ervoor dat jouw onderneming on top of mind blijft. Wij toveren likes en comments om in leads en blije klanten en gasten.

Hoe we dat doen?

Wij zijn social savvy, kennen de laatste ontwikkelingen en weten precies wat we kunnen doen om beleving en interactie te creëren. We schrijven de posts, zorgen voor mooie visuele content (foto en/of video), publiceren deze en indien gewenst doen we ook de webcare voor je.

Hoe dat in zijn werk gaat?
Stap 1 kunnen we vast verklappen: contact ons hier (contact formulier), de rest is simpel.

Investering:

Wij werken met een basis abonnementen welke je in blokken kunt uitbouwen.

Kosten 

Basis Abonnement: €500 per maand.

Webcare + € n.t.b. 

Fotografie +  

Spoedoptie +  

 

2. Social Session 
Of noem het een social sparren. Wil jij weer even op scherp staan en sparren hoe jij je social media het beste in kan zetten voor jouw bedrijf? Samen brainen tot de storm loskomt. Advies krijgen waar je direct mee aan de slag kunt? Weet je niet meer wat je moet posten op social media en heb je meer motivatie nodig? Let’s talk! In 90 minuten drinken we samen koffie bij dat ene leuke tentje om de hoek en mag je ons de hemd van het lijf vragen met al jouw vragen, plannen en twijfels.

Investering:

Kosten: €120 excl. btw

 

3. Social Scan
Je bent al lekker bezig op social media maar denkt stiekem dat het eigenlijk wel wat beter kan.
Soms is het fijn om een externe professional eens met een frisse blik naar je socials te laten kijken.

Wat wij precies scannen:

 • Eerste indruk vanuit het perspectief van jouw doelgroep
 • Hoe vaak en wanneer post je?
 • Hoe is je webcare?
 • Ben je alleen aan het zenden of creëer je ook meerwaarde?
 • Ben je eigenlijk wel écht sociaal op social media?
 • Sluit je online identiteit goed aan bij je offline identiteit? (is alles in één lijn?)
 • Hoe is je kanaal ingericht?
 • Hoe zijn je berichten?
 • Welke boodschap brengt je over?
 • Kan je er meer uithalen en hoe?
 • Etc.

Wat krijg je?
Een uitgebreid verslag met alle tips en tricks met betrekking van jouw social kanaal, toegespitst op jouw onderneming. Je krijgt toepasbare handvaten die je makkelijk kan inzetten. Ook creëren wij 3 posts waarvan wij denken dat dat je deze met goed resultaat kan (en mag) inzetten.

Na de social scan heb jij de smaak weer te pakken en kan je lekker zelf vooruit.

Investering

Kosten per kanaal: €120 excl. btw
Kosten 2e kanaal van dezelfde onderneming: + €80 excl. btw

 

 

Social media is hot en happening. En de impact ervan waanzinnig groot. Maar, enkel een goed doordacht en ingericht kanaal kun je voor je laten werken. En daar moet je de juiste trucjes voor kennen. De foto’s voor kunnen maken. De teksten voor kunnen schrijven. Wij kunnen je daarbij helpen.

Het gezegde “schoenmaker, blijft bij je leest” luidt niet voor niks. Doen waar je goed in bent en delegeren wat teveel energie kost, draagt bij aan je focus. En focus heb je nodig om je succes te kunnen vergroten.

 

 

Jouw Social Media uithanden geven?

Start vandaag nog.

Nemen wij jouw social media in beheer, dan betekent dit dat wij er zorg voor dragen dat jouw product, beleving of expertstatus ook online wordt uitgelicht. En dat het de aandacht krijgt die het verdient. Al onze abonnementen zijn daarom zo ingericht dat je geen omkijken meer hebt naar de planning, teksten en fotografie.

Ieder product of bedrijf heeft een eigen DNA die een andere manier getackeld moet worden. Daarom voeren we bij de start van onze samenwerking een creatieve strategiesessie uit om je doelgroep, de frequentie van het posten, de stijl van het fotograferen en de tone of voice te bepalen.

Na de strategiesessie volgt de fotoshoot. Deze vindt eenmaal in de drie maanden plaats en wordt per kwartaal zo ingericht dat we fotograferen naar het thema die passend is bij de strategie. Het resultaat verwerken we in een contentkalender en plannen we direct na akkoord in. In principe houden we ons strikt aan het plan. Maar, gezien de snelheid waarmee social media opereert, zijn last-minute wijzigingen geen probleem. Actualiteit gaat altijd voor. 

De minimaal afname is drie maanden. Dit omdat het duurt even voordat de resultaten meetbaar zichtbaar zijn en soms is tussentijdse bijsturing dan ook nodig om alsnog het gewenst resultaat te behalen. Na dit kwartaal is je abonnement elke maan opzegbaar.

 

Plan hier je afspraak in.

× Psst.. app je even? Vragen? Klik hier.